PDF Print E-mail

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor


Adresa: oraş Solca, strada Tomşa Vodă, FN, judeţul Suceava

Telefon evidenţa persoanelor şi stare civilă: 0230477306

Program de lucru:

Preluare acte

Luni – Vineri 8⁰⁰ - 14⁰⁰

Eliberare acte

Luni – Vineri 8⁰⁰ - 16⁰⁰

 

IMPORTANT!

Prin norma instituită de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.97/2005, republicată,  legiuitorul a stabilit că termenul pentru soluționarea cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile, acesta putând fi prelungit cu cel mult 15 zile de către șeful serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor.

  • Şeful S.P.C.L.E.P. Solca, a stabilit la nivelul serviciului un termen de soluționare a cererilor de eliberare a actelor de identitate, de maxim 10 zile calendaristice. Excepție, după caz, fac cererile pentru care sunt necesare verificări suplimentare prevăzute în metodologiile de lucru, termenul de soluționare fiind comunicat cetățeanului, în momentul depunerii cererii.
  • Dacă cetățeanul se află intr-o situație deosebită ce poate justifica solicitarea eliberării actului de identitate într-un termen mai scurt decât cel stabilit la nivelul serviciului (ex: motive medicale, deplasare urgentă în altă localitate sau în alt stat, susținerea unor concursuri de admitere sau examene, efectuarea unor operațiuni notariale/bancare/poștale, etc.), acesta se poate adresa șefului serviciului sau înlocuitorului acestuia, care va analiza și va dispune după caz, măsuri pentru soluționarea în timp util a cererii acestuia.

 

DOCUMENTELE NECESARE ELIBERĂRII  ACTELOR DE IDENTITATE

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates vps hosting Valid XHTML and CSS.